Advies over het onderhoud van uw auto

Rich text

U leert alle beste praktijken voor het onderhoud van uw voertuig, de symptomen van slijtage van de verschillende onderdelen en de reflexen die u moet aannemen wanneer een afwijking wordt vastgesteld. Bovendien zullen de experts van Point S u in een geest van transparantie de stappen uitleggen die tijdens het onderhoud worden genomen.

WAAROM UW AUTO LATEN ONDERHOUDEN DOOR DE POINT S EXPERTS?

Heeft uw auto onderhoud of een motorrevisie nodig?

Dankzij ons Point S-netwerk kunnen wij u een hele reeks onderhouds-, reparatie- en revisiediensten aanbieden, aangepast aan alle automerken. Ons doel is immers uw veiligheid.  Daarom garanderen wij dat uw auto volgens de hoogste normen wordt onderhouden en geserviced.

Ontdek de diensten van Point S online via deze artikelen en profiteer van de vaardigheden en ervaring van onze Point S experts die kunnen ingrijpen voor alle noodzakelijke reparaties of onderhoud. Profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding en laat uw auto repareren of onderhouden bij uw dichtstbijzijnde Point S autocentrum.

ARTIKELEN OM JE TE LEREN MAAR OOK OM JE VAARDIGHEDEN TE VERBETEREN

U bent geen professionele monteur, maar u wilt zelf de staat van uw auto controleren? De Point S experts geven u hun beste tips om uw auto in goede conditie te houden, van binnen en van buiten. Wat is de beste manier om voor je auto te zorgen? Hoe regel je een olieverversing? Hoe desinfecteer je het interieur van je auto? Hoe onderhoud je je carrosserie? Met ons advies leert u hoe u in alle opzichten voor uw auto kunt zorgen.

Bovendien geven onze Point S-experts u aanbevelingen om het gebruik van uw aircosysteem te optimaliseren, leggen ze onze balanceer- en carrosseriediensten uit en leggen ze uit hoe we uw voorruit verzorgen! 

Natuurlijk is mechanica geen spelletje en in geval van twijfel kunt u een beroep doen op onze deskundigen die u in het dichtstbijzijnde centrum opwachten.