ADVIES OVER HET ONDERHOUD VAN UW AUTO

Rich text

Onze tips voor autoverzorging en bandenonderhoud

Met tientallen jaren ervaring in voertuig- en bandenonderhoud willen wij u laten profiteren van de expertise van onze Point S experts voor een stressvrij leven.
Regelmatige controle van uw voertuig is essentieel voor zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Of het nu gaat om bandenspanning en conditie, olie- en koelvloeistofpeil, verlichting, APK-vervaldatum of de algemene staat van het voertuig.

Al onze tips

Wij geven u graag enkele tips voor uw voertuig zodat u veilig kunt rijden. Selecteer hieronder een onderwerp voor meer informatie.

Een centrum vinden
De dichtstbijzijnde
Tips en trucs voor banden
Bekijk al onze artikelen

Alle artikelen met advies over banden vindt u hier: Hoe vervang je een band, hoe lees je de maat van een band, hoe kies je de juiste banden uit de verschillende bandenmerken, hoe controleer je de bandenspanning en hoe herken je bandenslijtage.

Advies over het onderhoud van uw auto
Bekijk al onze artikelen

Al onze tips voor auto-onderhoud om uw auto te onderhouden (airconditioning, remmen, accu's...) en op lange termijn geld te besparen.

Advies voor de technische inspectie
Bekijk al onze artikelen

Technische keuringen zijn vaak een echte hoofdpijn. Lees het advies van onze Point S experts over technische controle om er zeker van te zijn dat u begrijpt wat een technische controle werkelijk inhoudt.

PRAKTISCHE TIPS
Bekijk al onze artikelen

We weten dat u soms veel aan uw hoofd hebt, dus hier zijn enkele praktische tips om u tijd en geld te besparen en tegelijkertijd veilig te blijven.