Auto-onderhoud met Point S

Point S is niet alleen een bandenspecialist, onze monteurs bieden ook een volledige autoservice om u te helpen uw auto zo lang mogelijk te onderhouden: Olie verversen, uitlaatsysteem, onderhoud remsysteem... Vertrouw op onze Point S-experts om uw voertuig te onderhouden!

Rich text

Onderhoud van de uitlaat van uw auto

Bij het geringste probleem met uw uitlaatsysteem zal uw hele buurt uw voertuig scheef aankijken! Wacht dus niet om uw uitlaat te laten repareren! Onze vakbekwame monteurs kunnen uw uitlaatsysteem zo goed als helemaal herstellen: katalysator, geluiddempers, uitlaatpijpen, accessoires, specifieke uitrusting en andere onderdelen op het gebied van de uitlaat van auto’s. 

Services voor de remmen van uw auto

Het remsysteem vormt een belangrijk onderdeel van uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom belangrijk uw remmen regelmatig te laten controleren!

Point S-monteurs kennen alle componenten van uw remsysteem, ongeacht het merk en het type auto dat u bestuurt. Zij zijn in staat om ieder remsysteem te repareren of te vervangen, nadat zij de oorzaak van het probleem hebben gevonden en een passende diagnose hebben gesteld.

Services voor het verversen van de olie van de auto

Regelmatig olie verversen en de oliefilter van uw auto vervangen, is een goede manier om de motor van uw auto te beschermen: vertrouw op de expertise van onze monteurs om dit uit te voeren! Zij geven u hun beste advies over de meest geschikte olie om u te helpen de levensduur van uw auto te verlengen.

Vervanging en reparatie van schokdempers

Monteurs van Point S beschikken over de nodige kennis om een diagnose te stellen en elk probleem met betrekking tot de ophanging van uw auto en de schokdempers op te lossen. Wacht niet tot uw auto begint te trillen wanneer u op beschadigde wegen rijdt. Laat uw schokdempers vervangen, voor meer comfort en veiligheid tijdens het rijden!

De technische controle van uw voertuig

De technische controle van uw auto moet volgens strenge nationale regels worden uitgevoerd en omvat 124 controlepunten, waarvan sommige een tegencontrole kunnen inhouden. Geen stress, met Point S slaagt uw voertuig voor de technische controle! Onze monteurs zullen u de beste service bieden om deze controle uit te voeren en zullen al uw vragen beantwoorden om u alle nodige informatie en advies te geven.

En nog meer...!

Als experts op het gebied van banden- en auto-onderhoud kunnen wij u andere services aanbieden. Aarzel niet om alle services van uw dichtstbijzijnde Point S-centrum te ontdekken.