BFGoodrich

Rich text

Belangrijke informatie over BF-Goodrich

Sinds de oprichting in 1903 heeft het zichzelf enkele verdiensten en wereldpremières in technologie aangeboden. Deze drang om zichzelf altijd te overtreffen, blijft de rode draad van dit groeiende succes. Het is nu de pionier van de bandenmarkt met een spectaculaire verkoopstaf en een omzet van meer dan $ 6,4 miljard. Vanzelfsprekend heeft ze een mijlpaal bereikt in de geschiedenis van de pneumatische wereld.

Producten en technologie van BF-Goodrich

Sneeuw, regen, rotsachtige weg, droge grond, ijs, bochtig pad, gladde weg ... met BFGoodrich-banden blijft de regel hetzelfde, ongeacht de situatie: jij bent degene die de weg heeft, maar niet de tegengestelde. De weg in slechte staat en weersomstandigheden zorgt er niet voor dat u niet op uw bestemming aankomt, dankzij de robuustheid en kwaliteit van BFGoodrich-banden.

De producten van het merk zijn de beste metgezellen van alle evenementen. Ze keren nooit terug naar een moeilijke situatie. Ze laten je niet in het midden van nergens. Integendeel, je zult ongetwijfeld een deel voelen van de race van de beste coureurs ter wereld in een voertuig uitgerust met BFGoodrich-banden.

In Amerika is het een van de favoriete merken van de grote namen, die dezelfde smaak voor de overwinning delen als BFGoodrich.

Het bedrijf heeft al twee keer gekaard, in 1914 en 1915, tijdens het winnen van de beroemde 500 mijlsrace in Indianapolis, gedurende deze twee jaar. Zijn beroemdheid is niet in rust in Europa, vooral tijdens het World Rally Championship, op de sporen of woestijnen van de wereld. Sinds 2002 won ze de Dakar-titel 8 keer.

Het merk BF-Goodrich

Geboren uit de wens om altijd geïllustreerd te worden, is het bedrijf trouw aan zijn kernwaarden op basis van de garantie van comfort, controle en optimale rijveiligheid. Ze slaagt erin haar teams uit te rusten met deze innovatieve geest en deze smaak voor perfectie. Vanaf het begin plaatst het merk deze waarden in het hart van zijn innovaties. Om hen te respecteren, maakt het gebruik van de beste geavanceerde technologieën en de beste professionals. Dat is waarom elk van zijn creaties de kwaliteit benadrukt.

Duurzaamheid van BF-Goodrich

In het tijdperk van groene ontwikkeling is de productie van groene banden in opkomst en BFGoodrich zou aan deze gelegenheid gebonden zijn om zijn klanten te overtuigen van hun engagement om het milieu te respecteren en bij te dragen aan de bouwsector. een betere wereld. Zich ervan bewust dat de ecologische revolutie het autotoebehoren zoals de band passeert, ontwikkelt het Amerikaanse bedrijf ecologische banden zoals Urban Terrain T / A en G-Force Winter lage verbruiksmodellen.

Samenwerking tussen Point S en BF-Goodrich

Point S en BF-Goodrich Tires hebben een historische commerciële relatie op meerdere markten. De internationale samenwerking is over meerdere jaren steeds sterker geworden om uiteindelijk partners op globaal niveau te worden. De samenwerking is momenteel sterk gevestigd in meer dan 18 landen over de wereld met duizenden verkochte banden.

De gezamenlijke doelstelling van Point S en BF-Goodrich is om de samenwerking in landen waar Point S gevestigd is, nog verder te ontwikkelen. Dit doen ze door de onderhandelingscapaciteiten van elk winkelpunt te exploiteren en de rentabiliteit op lange termijn te verzekeren.

Productassortiment van BF-Goodrich

  • G-Grip: Zowel op rechte wegen als in bochten zorgen de massieve schouders en zijn centrale doorlopende rib voor een directe reactie op alle stuurbewegingen en een perfecte wegligging. Zijn “afgeschuinde” lamellen verbeteren de stabiliteit van elk profielblok voor het optimaal remmen op droog wegdek.
  • G-Grip Allseason 2: De BFGoodrich® g-Grip All Season 2 band heeft klasse B op het bandenlabel voor remmen op een nat wegdek – een van de beste in zijn marktcategorie. Dankzij zijn brede dwarsgroeven en een richtingsgebonden V-profiel, die voor een efficiëntere waterafvoer zorgen, is het risico op aquaplaning verkleind. In vergelijking met de vorige generatie is de remafstand op droog wegdek 3,5m korter dankzij scharnieren die het contactoppervlak tussen de band en de weg verbreden.
  • G-Force Winter: Dankzij het richtingsgebonden profiel: lamellen om de waterfilm en sneeuw te breken, een geoptimaliseerde evacuatie door de profielgroeven. Dankzij de centrale doorlopende rib: honderden “gripkanten” in het centrum van het profiel. Dankzij de stijven profielblokken op de schouders, het soepele rubbermengsel en de richting van de profielblokken.
  • All-Terrain T/A KO2: Sterkere zijwanden. Dikker, verder doorlopend schouderrubber. Geadvanceerd 'afweer'-ontwerp

Koop uw BF-Goodrich banden in België!

Op zoek naar BF-Goodrich banden? Contacteer dan uw dichtstbijzijnde Point S zaak om de juiste band te vinden en deze door een van onze experten te laten monteren.