Fulda

Rich text

Belangrijke informatie over Fulda

Fulda is een in Duitsland gevestigde fabriek sinds 1900. Het biedt Europese bestuurders vele modellen van hoge prestaties banden aan. Sinds 1962 is het bedrijf toegetreden tot de Goodyear-groep en heeft het zijn activiteiten, de productie en de kwaliteit van zijn producten ontwikkeld. Tegenwoordig werken meer dan 1.500 mensen in de verschillende fabrieken van het bedrijf en produceren gemiddeld per jaar 8 miljoen banden. Nadat de banden zijn gefabriceerd, worden ze in 28 Europese landen gedistribueerd, zodat automobilisten uit heel Europa kunnen begrijpen waarom Fulda een van de populairste merken in Duitsland is.

Producten en technologie van Fulda

De groep rust nooit op zijn lauweren. Nieuwe ontdekkingen worden nieuwe technologieën en nieuwe technologieën worden nieuwe producten die er zijn om automobilisten de beste rijervaring te bieden.

Fulda biedt zomer-, winter- en vierseizoenenbanden voor bestelwagens, personenauto's, bedrijfswagens, SUV's, vrachtwagens en landbouwmachines aan. Banden zijn beschikbaar in verschillende dimensies. Bovendien zijn ze zeer effectief op elk type oppervlak en voldoen ze aan de verwachtingen van de meest veeleisende automobilisten.

De filosofie van Fulda kan worden samengevat in één zin "Rolling smart to go further". Het concept van Smart Driving is geïntegreerd in de banden van het merk, die zorgen voor een optimale balans, zelfs in de slechtste omstandigheden. Al meer dan honderd jaar biedt het Duitse bedrijf banden van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het merk Fulda

De banden Fulda zijn ontworpen met het oog op uitgebalanceerde resultaten op alle belangrijke prestatiepunten; van handling en remmen tot brandstofefficiëntie en kilometrage. Op die manier profiteert u van complete prestaties op de punten waar het er echt toe doet.

Samenwerking tussen Point S en Fulda

Point S en Fulda Tires hebben een historische commerciële relatie op meerdere markten. De internationale samenwerking is over meerdere jaren steeds sterker geworden om uiteindelijk partners op globaal niveau te worden. De samenwerking is momenteel sterk gevestigd in meer dan 18 landen over de wereld met duizenden verkochte banden.

De gezamenlijke doelstelling van Point S en Fulda is om de samenwerking in landen waar Point S gevestigd is, nog verder te ontwikkelen. Dit doen ze door de onderhandelingscapaciteiten van elk winkelpunt te exploiteren en de rentabiliteit op lange termijn te verzekeren.

Productassortiment van Fulda

  • Kristall Control: Bezit uitstekende controle op sneeuw. De middelgroeven van het bandenwerk vormen samen een in elkaar grijpend netwerk die de sneeuw grijpt terwijl u rijdt, zodat u zelfs in zware sneeuwomstandigheden op de weg blijft. Met de polymeermix voor de winter & meerdere 'AquaFlow'-groeven, krijgen we uitstekende controle op besneeuwde winterse wegen. Het water wordt geabsorbeerd en op een efficiënte manier afgevoerd. Bovendien neemt het brandstofverbruik af met zijn nieuwe rubbersamenstelling.
  • Multicontrol: De vierseizoenenband met uitstekende grip op natte wegen. De lamellen verbeteren de verspreiding van water voor een uitstekende hechting. Met zijn geoptimaliseerde voetafdruk en karkas wordt de slijtage van het loopvlak verminderd, waardoor het aantal kilometers toeneemt.
  • Ecocontrol: Garandeert een uitstekende wegligging en een hoog kilometrage potentieel terwijl het toch betaalbaar blijft. Deze zuinige band biedt uitstekende remprestaties op zowel droge als natte wegen.
  • Sportcontrol: Deze band heeft de nieuwste verbetering van de UHP-band, speciaal ontworpen om sportief rijden. Profiteer van kortere remafstanden op droge wegen en uitstekende controle op natte wegen. Bovendien wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd.
  • 4x4 Road: Een bijzonder betrouwbare SUV-band die aangenaam rijgedrag en een uitstekende grip biedt.
  • Conveo: Een bestelwagenband die duurzaam is en een goede energie-efficiëntie en zeer goede prestaties op natte wegen biedt. Deze band heeft een laag brandstofverbruik en biedt een hoge kilometerstand.

Koop uw Fulda banden in België!

Op zoek naar Fulda  banden ? Contacteer dan uw dichtstbijzijnde Point S zaak om de juiste band te vinden en deze door één van onze experten te laten monteren.

Nieuws Fulda, meer weten