Seiberling

Rich text

Het merk Seiberling

Seiberling biedt betrouwbare banden tegen onverslaanbare prijzen, voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Seiberling-banden worden door Bridgestone Corporation in Europa ontworpen en geproduceerd. Het heeft een goed doordacht assortiment om aan al uw behoeften te voldoen, zowel in de zomer als in de winter.

Samenwerking tussen Point S en Seiberling

Point S en Firestone Tires hebben een historische commerciële relatie op meerdere markten. De internationale samenwerking is over meerdere jaren steeds sterker geworden om uiteindelijk partners op globaal niveau te worden. De samenwerking is momenteel sterk gevestigd in meer dan 18 landen over de wereld met duizenden verkochte banden.

De gezamenlijke doelstelling van Point S en Firestone is om de samenwerking in landen waar Point S gevestigd is, nog verder te ontwikkelen. Dit doen ze door de onderhandelingscapaciteiten van elk winkelpunt te exploiteren en de rentabiliteit op lange termijn te verzekeren.

Productassortiment van Seiberling

Seiberling performance Uitzonderlijke handling onder alle omstandigheden. Goede rem- en stuurprestaties op natte of droge grond. Gemakkelijk rijden en reactievermogen aan het stuur. En ontworpen om goed te rijden met een robuust en betrouwbaar uiterlijk.

Seiberling Touring: veilig remmen en grip op natte wegen. Evenwichtige algemene prestaties. Goede weerstand tegen aquaplaning en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Seiberling winter: Reactiviteit en remprestaties op ijzige grond en sneeuw. Nauwkeurig weggedrag op natte grond. Duurzaamheid en lange levensduur van het loopvlak en geoptimaliseerd profiel voor eenvoudig en comfortabel rijden.

Koop uw Seiberling banden in België!

Op zoek naar Seiberling banden? Contacteer dan uw dichtstbijzijnde Point S zaak om de juiste band te vinden en deze door een van onze experten te laten monteren.