Kleber

Rich text

Belangrijke informatie over Kleber

Kleber was de Franse dochteronderneming van de Amerikaanse groep BF Goodrich. Ze maakte zich bekend op het Franse grondgebied en werd in 1981 overgenomen door de Michelin-groep. Vandaag verdeelt ze haar banden over de hele wereld. Kleber is een bedrijf dat consumentenvertrouwen inspireert met betrouwbare producten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Kleber-banden worden gewaardeerd door vele autofabrikanten. Na de Renault Twingo is het de PSA-groep die de fabrikant onder de aandacht brengt.

Producten en technologie van Kleber

Kleber zorgt voor zijn consumenten en verwent ze dagelijks met banden die veiligheid, comfort en duurzaamheid combineren. "Elke dag denkt Kleber aan jou" is de belofte van het merk. Bij het produceren van zijn banden houdt Kleber altijd rekening met de behoeften van chauffeurs. Dagelijks kunnen reizigers hun Kleber-banden vertrouwen omdat het beschermen van de automobilisten het wachtwoord is van het bedrijf.

Het merk Kleber

Het merk wil dat automobilisten op hun banden kunnen  tellen en vreedzaam kunnen rijden in alle seizoenen. Het merk biedt veel all-season banden en zowel zomer- als wintermodellen. Lange tijd waren de gelukkigen die op Kleber-banden konden rijden eigenaar van stadsauto's en landbouwmachines. Maar sinds 2015 heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid en biedt het nu een model voor SUV en Crossover.

Samenwerking tussen Point S en Kleber

Point S en Kleber Tires hebben een historische commerciële relatie op meerdere markten. De internationale samenwerking is over meerdere jaren steeds sterker geworden om uiteindelijk partners op globaal niveau te worden. De samenwerking is momenteel sterk gevestigd in meer dan 18 landen over de wereld met duizenden verkochte banden.

De gezamenlijke doelstelling van Point S en Kleber is om de samenwerking in landen waar Point S gevestigd is, nog verder te ontwikkelen. Dit doen ze door de onderhandelingscapaciteiten van elk winkelpunt te exploiteren en de rentabiliteit op lange termijn te verzekeren.

Productassortiment van Kleber

  • DynaxerHP3: ijn profiel met progressieve straal bevordert het boegeffect bij hoge waterstand. De brede lengtegroeven voeren het water zo snel mogelijk af naar achter. De brede grijpranden en de zijgroeven doorbreken de waterspiegel en bevorderen de afvoer naar de zijkanten.
  • Transpro: Massieve schouders en blokken die zorgen voor een uitstekend contact met de weg. Zelfblokkerende blokken die zorgen voor een goede trekkracht op alle ondergronden. Een onderlaag van 4 mm die de band beschermt tegen agressies.
  • Quadraxer 2: De nieuwe richting van de lamellen staat garant voor goed optrekken, versnellen en efficiënt remmen op besneeuwde wegen De KLEBER Quadraxer 2 band heeft klasse B op het bandenlabel voor remmen op nat wegdek – een van de beste op de markt. De remafstand is 1,6m korter. Dankzij zijn brede dwarsgroeven en een richtingsgebonden V-profiel, die voor een efficiëntere waterafvoer zorgen, is het risico op aquaplaning verkleind.
  • Krisalp HP3: Uitstekende veiligheid in de sneeuw dankzij de toepassing van heel veel horizontale lamellen. 3PMSF* en M+S**. Het nieuwe rubbermengsel, op basis van functionele elastomeren, verbetert de grip op de weg en verkort de remafstand op beijzeld wegdek met 1m.

Koop uw Kleber banden in België!

Op zoek naar Kleber banden? Contacteer dan uw dichtstbijzijnde Point S zaak om de juiste band te vinden en deze door een van onze experten te laten monteren.