Toyo tires

Rich text

Belangrijke informatie over Toyo

Toyo is inderdaad een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van banden sinds 1945. Geboren uit de fusie van Toyo Rubber industriële verwerking van rubber bedrijven en Hirano Rubber Manufacturing, de Toyo Tire & Rubber Co. Ltd is opgericht met de doel om na de oorlog de leider te worden van de Japanse en internationale bandenindustrie. Een visie die het bedrijf niet lang heeft bereikt.

Het merk Toyo is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen en telt meer dan 3000 werknemers werken dag en nacht om de ontwikkeling, de productie, het ontwerp en de banden van de hoogste kwaliteit te verdelen. Toyo-banden worden in Europa gedistribueerd door Toyo Tires Europe GmbH, dat de verschillende activiteiten beheert vanuit een hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf is ook vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, Nederland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, China, Maleisië en Thailand, onder anderen.

Producten en technologie van Toyo

De Toyo Tires Tires zijn van hoge kwaliteit producten die beschikbaar zijn in een breed assortiment. Inderdaad, vindt men in de catalogus van een grote productie-model selectie voor alle categorieën voertuigen, van vrachtwagens aan de stedelijke, door de zware voertuigen en racewagens. De door het bedrijf gefabriceerde banden zijn geschikt voor alle seizoenen. Dus of het nu zomer, winter of een ander seizoen van het jaar kunt u het model dat ideaal Toyo Tires chaussera uw voertuig, waardoor u genieten van alle kwaliteiten van dit merk te vinden.

Het motto van Toyo Tires is, "Performance Beyond". We kunnen zien hoe veiligheid een element is dat belangrijk is voor de fabrikant. De groep vertrouwt ook op prestaties en tractie. Daarom worden ingenieurs van het bedrijf voortdurend bezig om haar producten te verbeteren. Sterker nog, de vraag Toyo Tires om vervolgens op zijn lauweren rusten omdat de afnemers hun leven elke dag in de handen van de fabrikant.

Duurzaamheid van Toyo

Toyo Tyres is zeer alert op duurzame ontwikkeling. Als gevolg hiervan heeft de fabrikant een reeks banden ontwikkeld, genaamd Versado Eco. Deze banden zijn gebaseerd op milieuvriendelijke en gerecycleerde materialen die een lage rolweerstand bieden door slijtage te verminderen en daarmee de CO2-uitstoot te beperken.

Samenwerking tussen Point S en Toyo

Point S en Toyo Tires hebben een historische commerciële relatie op meerdere markten. De internationale samenwerking is over meerdere jaren steeds sterker geworden om uiteindelijk partners op globaal niveau te worden. De samenwerking is momenteel sterk gevestigd in meer dan 18 landen over de wereld met duizenden verkochte banden.

De gezamenlijke doelstelling van Point S en Toyo is om de samenwerking in landen waar Point S gevestigd is, nog verder te ontwikkelen. Dit doen ze door de onderhandelingscapaciteiten van elk winkelpunt te exploiteren en de rentabiliteit op lange termijn te verzekeren.

Productassortiment van Toyo

Proxes Sport: Bestuurders van de moderne wagens eisen in de eerste plaats een uitstekend rijgedrag bij hoge snelheid en een goede grip op een natte ondergrond. De Proxes Sport werd met het oog op deze zeer strenge eisen ontwikkeld, maar met aandacht voor het rijcomfort en een lange levensduur. De Proxes Sport is met behulp van de “Nano Balance”-technologie van een volkomen nieuw ontwikkelde compound gemaakt, dat zowel in natte als droge omstandigheden voor een uitstekende grip zorgt. De geavanceerde bandenconstructie zorgt in combinatie met een geoptimaliseerd loopvlak voor een betere stuurrespons en nog meer rijplezier. Beschikbaar met snelheidsindexen W en Y in de afmetingenn 17-20”.

Proxes R1R: De Proxes R1-R combineert veiligheid met het superieure weggedrag van een raceslick om zo een betrouwbare prestatieband te kunnen aanbieden. Het richtinggebonden pijlvormig profiel met V-vormige groeven zorgt voor een goede weerstand tegen aquaplaning. Het brede contactvlak en de innovatieve rubbersamenstelling zorgen voor een uitstekende grip. Het geavanceerde race karkas biedt bij hoge snelheden een excellente handling en grip. De stalen lagen* (High Steel Side-ply) in de zijkanten van de band zorgen voor maximale tractie, een uitstekende stuurprecisie en een sterke duurzaamheid.

Celsius: De nieuwe Toyo Celsius is de verstandigste bandenkeuze voor comfort en veiligheid, het hele jaar door.Dankzij de uitgebreide mobiliteit bij koude temperaturen hoeft u uw banden niet te vervangen wanneer het weer verandert. Celsius biedt controle op besneeuwde of natte wegen voor een groot aantal kleine en middelgrote wagens.De combinatie van innovatieve bestanddelen zorgt voor uitzonderlijk veelzijdige prestaties ongeacht het weer, voor een veilige rijervaring in alle omstandigheden. De nieuwe Celsius is de verstandige keuze voor slimme chauffeurs

Snowprox S954: De nieuwe Snowprox S954 is geoptimaliseerd voor een maximale baanvastheid in vochtige omstandigheden en vormt zo het ideale antwoord op het meest uiteenlopende winterweer. Met de Snowprox S954 remt u in vertrouwen en hebt u voldoende grip op natte en besneeuwde wegen. Baanbrekende innovaties in het loopvlakpatroon en de samenstelling van het rubber garanderen een veilige en precieze stuurervaring in typische winteromstandigheden in de Benelux. De uitgebreide keuze aan formaten varieert van 15 tot 20 inch, met snelheidsindicaties tot W, waardoor de banden geschikt zijn voor een ruime waaier aan premiummodellen en sportwagens.

Koop uw Toyo banden in België!

Op zoek naar Toyo banden? Contacteer dan uw dichtstbijzijnde Point S zaak om de juiste band te vinden en deze door een van onze experten te laten monteren.